همه چیز درباره کنکور ارشد رشته مامایی

رشته مامایی بعد از رشته پرستاری یکی از پرطرفدارترین شاخه‌های علوم پزشکی است. خانواده، تنظیم خانواده، مادر و کودک، مراقبت های بهداشتی در زمینه مادر و کودو … کارهایی هستند که از وظایف ماماها محسوب می‌شوند. باتوجه به این وظایف نقش ماما ها در زندگی روزمره ما بسیار مهم و مؤثر است. بطورکلی بررسی مسائل مربوط به مادر و کودک از دوران قبل از بارداری تا پس از بارداری و حتی تا خردسالی کودک به ماماها مربوط می‌شود. محبوبیت این رشته و در عین حال بازار کار خوب آن باعث شده است تا افراد زیادی تمایل به ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد این رشته را داشته باشند. از همین رو با فرارسیدن زمان کنکور کارشناسی ارشد رشته مامایی همواره پرسش‌هایی به‌ویژه برای افرادی که قصد فعالیت تخصصی‌تر در این مجموعه را دارند مطرح است. یکی از این پرسش ها در رابطه با مدارک مجاز برای شرکت در کنکور ارشد مامایی است. به طبع این پرسش، با فرا رسیدن زمان ثبت نام کنکور ارشد مامایی ، پرسش‌های دیگری نظیر زمان برگزاری آزمون کارشناسی ارشد رشته مامایی، زمان اعلام نتایج کنکور ارشد مامایی ، زمان انتخاب رشته و تکمیل ظرفیت نیز مطرح می‌شوند.

رشته های مجاز برای ارشد مامایی ۱۴۰۰

مدارک مجاز برای شرکت در آزمون ارشد رشته مامایی یکی از مهم‌ترین پرسش‌ها در رابطه با این رشته است. زیرا رشته مامایی مجموعه‌ای از رشته‎‌ها را شامل می‌شود. از همین رو افرادی که در سایر رشته‌های علوم پزشکی نیز تحصیل کرده‎‌اند، تمایل به ادامه تحصیل در یکی از گرایش های آن رشته را دارند. به همین علت همواره به لیست رشته های مجاز برای شرکت در کنکور کارشناسی ارشد رشته مامایی نیاز است. این لیست هر ساله از سوی وزارت بهداشت اعلام شده و در اختیار کاربران قرار می‌گیرد. لیست مدارک مجاز برای شرکت در کنکور ارشد مامایی یه شرح زیر است.

لیست رشته های مجاز برای شرکت در کنکور ارشد رشته مامایی ۱۴۰۰

گرایش مدارک مجاز برای شرکت در آزمون ارشد مامایی
 مامایی۱- کارشناسی مامایی
۲- پرستار ماما
مشاوره در مامایی ۱- کارشناسی مامایی

زمان ثبت نام آزمون ارشد علوم تغذیه

​ثبت نام آزمون ارشد وزارت بهداشت از ۹۹/۱۲/۶ آغاز شده است و تا ۹۹/۱۲/۱۶ ادامه دارد. برای ثبت نام در این آزمون می‌توانید از طریق سایت sanjeshp.ir اقدام نمایید. بهتر است پیش از ثبت نام ” دفترچه راهنمای ثبت نام کنکور ارشد وزارت بهداشت ۱۴۰۰ ” را بطور کامل مطالعه کرده و پس از آن اقدام به ثبت نام نمایید.

زمان برگزاری کنکور ارشد مامایی

زمان برگزاری کنکور ارشد رشته مامایی سال ۱۴۰۰ تاریخ ۳۰ / ۲ / ۱۴۰۰ و تاریخ ۳۱ / ۲ / ۱۴۰۰ تعیین شده است. البته این آزمون قرار بود در تیر ماه ۱۴۰۰ برگزار شود که تاریخ آن به ادیبهشت ۱۴۰۰ تغییر یافت. از همین رو بهتر است داوطلبان به‌ویژه پس از ثبت نام به‌صورت مکرر اطلاعیه های سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی را به‌ویژه در ماه‌های فروردین و اردیبهشت بررسی نمایند تا درصورت تغییر تاریخ برگزاری آزمون از آن مطلع شوند.

نکته مهم: زمان ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت از تاریخ فوق به یک هفته دیگر موکول شد.

زمان اعلام نتایج کنکور ارشد رشته مامایی و انتخاب رشته

زمان اعلام نتایج کنکور ارشد رشته مامایی اغلب یک ماه پس از تاریخ برگزاری آزمون است. نتایج این آزمون طی دو مرحله اعلام می‌شود. در مرحله اول رتبه داوطلب اعلام خواهد شد. درصورت مجاز شدن داوطلب به انتخاب رشته، داوطلب می‌تواند با استفاده از دفترچه راهنمای انتخاب رشته محل، اولویت‌ها و انتخاب های خود را مشخص نمایید. پس از انتخاب رشته محل ، نتیجه نهایی آزمون که شامل دانشگاه و گرایشی است که داوطلب در آن انتخاب شده است، در بازه زمانی کوتاهی اعلام خواهد شد. 

تکمیل ظرفیت کنکور ارشد مامایی

تکمیل ظرفیت پذیرش آزمون کارشناسی ارشد گروه‌های پزشکی فرصتی دوباره است که در اختیار داوطلبان مجاز شده در کنکور ارشد رشته مامایی یا سایر گروه‌های علوم پزشکی قرار می‌گیرد تا بتوانند در رشته محل مورد نظر خود تحصیل نمایند. زمان تکمیل ظرفیت کنکور کارشناسی ارشد رشته مامایی بطور حدودی یک ماه پس از اعلام نتیجه نهایی اعلام خواهد شد. اگر قصد شرکت در تکمیل ظرفیت کنکور ارشد را دارید بهتر است پس از دریالفت نتیجه نهایی آزمون سایت سنجش آموزش پزشکی را بطور مداوم بررسی نمایید.