منابع توصیه شده رتبه ۱ آزمون کارشناسی ارشد پرستاری

منابع پیشنهادی رتبه یک ارشد پرستاری

منابع توصیه شده رتبه ۱ آزمون کارشناسی ارشد پرستاری

در نظرات گذاشته شده در سایت، بسیاری از داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد پرستاری در خواست کرده بودند که منابع خوانده شده رتبه های برتر ارشد پرستاري را در سایت قرار دهیم. لذا با تماس با یکی از قبولی ها توانستیم منابع توصیه شده رتبه ۱ کنکور ارشد پرستاری امسال را به اطلاع متقاضیان برسانیم. در روزهای آتی مصاحبه با سایر رتبه های برتر را در سایت علوم پزشکی قرار خواهیم داد.

برای درس کودکان: کتاب پرستاری کودک سالم و بیمار (دکتر لیلا جویباری و نگارین اکبری) و کتاب نمودارنامه پرستاری کودکان

برای درس مادران و نوزادان: کتاب مادران نوزادان میترا ذوالفقاری

بهداشت جامعه: کتاب صفر تا صد پرستاری سلامت جامعه و کتاب نمودارنامه سلامت جامعه

روان پرستاری:  کتاب صفر تا صد روان پرستاری و کتاب نود پلاس روان پرستاری

داخلی و جراحی: برونر و سودارث، کتاب صفرتاصد پرستاری داخلی جراحی (این جزوه برای آنهایی که فرصت کم دارند توصیه می شود)
زبان: کتاب جیبی زبان نود پلاس برای لغت(بسیار عالی بود) + متون سال های گذشته زبان ارشد وزارت بهداشت (مخصوصا ۷ سال اخیر) + کتاب تست زبان ارشد وزارت بهداشت

چند توصیه دیگر از زبان رتبه ۱ آزمون کارشناسی ارشد پرستاری:

تست زنی بعد از مطالعه فصول آن هم ۱ یا ۲ روز بعد، برای تثبیت مطالب در ذهن شما بسیار تاثیرگذار است. من برای تست زنی بعد از مباحث از کتاب های جیبی تاس پرستاری استفاده کردم و نزدیک به کنکور از یک کتاب بسیار عالی به نام کتاب جعبه سیاه پرستاری که پاسخ های تشریحی آن در یکی دو ماه انتهایی برای مرور بسیار خوب بود. دوست بنده که کارمند بود ۱ ماه مانده به کنکور فقط تست های همین کتاب رو زد و پاسخ های آن را خواند و علوم پزشکی اهواز قبول شد!
اخیرا در کانال های تلگرامی که بصورت شخصی اداره می شوند دیدم که به داوطلبان توصیه کرده بودند فقط تست بزنید و نیازی به شرکت در آزمون آزمایشی نیست. در حالیکه یکی از علت های اصلی موفقیت من در کنکور ارشد مجموعه پرستاری شرکت در آزمون آزمایشی بود. بخاطر اینکه تست زنی برای یک درس فقط سنجش اطلاعات خوانده شده است ولی آزمون آزمایشی علاوه بر سنجش اطلاعات خوانده شده شما، درصد شما را با رقبای اصلی شما یعنی همان افرادی که قرار است در کنکور با همان ها رقابت کنید مقایسه می کند و تراز شما را بدست می آورد. در حقیقت در کنکور، افراد با تراز رتبه بندی  می شوند نه با درصد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *